γνωρίστε μας

Λίγα λόγια

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών «Επιδέρμια» αποτελεί το Σύλλογο Ασθενών με Δερματικά Νοσήματα και Ψωριασική Αρθρίτιδα. Δημιουργήθηκε το 2015 αποκλειστικά από ασθενείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχει εθελοντικά στο Σύλλογο και αποτελείται από ασθενείς.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου Επιδέρμια είναι η προάσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με Δερματικά Νοσήματα και Ψωριασική Αρθρίτιδα, καθώς και η ενδυνάμωση της φωνής μας.

Η ασθενοκεντρική περίθαλψη και η εφαρμογή ασθενοκεντρικών πολιτικών αποτελούν σημαντικό στόχο του Επιδέρμια.

Το Επιδέρμια στοχεύει στην πληροφόρηση και ενημέρωση των ασθενών, καθώς και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, αλλά και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για τα νεότερα δεδομένα σχετικά με τα Δερματικά Νοσήματα και την Ψωριασική Αρθρίτιδα. Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται επίσης στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού με σκοπό την αποστιγματοποίηση των Δερματικών Νόσων και της Ψωριασικής Αρθρίτιδας.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο Ασθενών Επιδέρμια, ύστερα από τη διάκριση του στον διαγωνισμό: «'Agents of Change' Atopic Dermatitis Challenge 2022, Ηelping strengthen the self-esteem of those living with AD», που διοργανώθηκε από τις Sanofi και Regeneron.

© 2024 Epidermia – ALL RIGHTS RESERVED | Privacy Policy | Cookies

DESIGNED AND DEVELOPED BY MDESIGNERS